Prisme backlit Palas & Iulius Mall

PRODUSE OUTDOOR

Bine de stiut

In cadrul urban, consumatorii sunt expusi constant la mesaje, efectul fiind acela de audienta captiva. Astfel, publicitatea outdoor isi castiga eficienta in functie de frecventa difuzarilor. Nici un alt mijloc de comunicare nu atinge atat de multi receptori, atat de des si cu un cost atat de scazut.

Marius Smochina, Managing Partner Absolut Media

 

Structura companiei noastre, de furnizor de servicii integrate (consiliere, strategie, buying, planificare, implementare, inchiriere panouri publicitare outdor si indoor) ne consolideaza atat statutul de experti in publicitate Out-Of-Home, cat si pe cel de specialisti in peisajul mass-media.

Parteneriatele cu agentiile de outdoor ne ofera posibilitatea de a furniza solutii clientilor nostri, pentru o rentabilizare a investitiei lor in publicitatea OOH.

Publicul de outdoor este spontan, conector, cu putere de cumparare si reactioneaza la advertising. Absolut Media ajuta agentiile de publicitate si companiile sa se conecteze cu targetul urban aflat in continua miscare. Unele mesaje, greu de livrat de alte medii, sunt comunicate excelent prin OOH unei audiente extrem de valoroase.

Formatele din portofoliul nostru: Road, Tranzit, Aeroport, Indoor, Proiecte Speciale si Digital angajeaza in comunicare diferite tipuri de public si permit inovatie si creativitate.