Prisme backlit Palas & Iulius Mall

NOU in outdoor?

Bine de stiut

A duce mesajul si conceptul unei campanii in outdoor sau pe suprafetele mari puse la dispozitie de OOH pare o sarcina considerabila. Dar pentru noi este destul de simplu!

Marile branduri nu au renuntat nicioadata la outdoor si au un motiv clar sa faca asta. Publicitatea Out Of Home a dat mereu rezultate.

Daca doriti sa porniti o campanie, noi va oferim cea mai buna perspectiva: consiliere, planificare, media buying, raportare.

Gama diversa de formate, aria de expunere (locala, regionala si nationala), parteneriatele cu marile agentii de outdoor, precum si o selectie de suporturi digitale premium sunt solutiile Absolut Media puse la dispozitia clientilor. Astfel, putem livra campanii integrate, cu expunere mare, pentru publicuri diferite.

Nu uitati ca, in outdoor, simplitatea si inovatia dicteaza. Ca o regula de aur, va recomandam sa va structurati mesajele urmand cele 5 conditii: Simplitate, Claritate, Limbaj, Vizibilitate, Inovatie. Oricare ar fi scopul campaniei sau bugetul acesteia, impreuna vom gasi o solutie eficienta care sa vi se potriveasca.