Prisme backlit Palas & Iulius Mall

ghid in outdoor

Cat costa o campanie OOH?

Asta depinde de campanie. Avem multe formate si multe medii de reclama outdoor, indoor si digitala. Vom lucra impreuna pentru a seta o campanie eficienta, in functie de scopul, bugetul si anvergura acesteia.
Lucram permanent, impreuna cu clientii, pentru a recomanda cea mai buna solutie de advertising.

Care este cel mai bun format pentru o campanie?

Cu atat de multe formate disponibile, alegerea celui mai potrivit pentru a transmite mesajul pare a fi una dificila.

Stabilim impreuna cel mai bun format de outdoor, indoor sau digital, pentru ca toate campaniile sa fie eficiente.

Pentru a vedea toata lista de formate puse la dispozitie de Absolut Media, va rugam sa consultati sectiunea Solutii si Formate OOH.

Cat de mult dureaza o campanie?

In functie de scopul ei, o campanie poate dura de la doua saptamani (campaniile punctuale) sau pot fi permanente.

Recomandarea noastra, pentru campaniile indelungate, este schimbarea vizualului pe suporturile de reclama, pentru a reactiva permanent publicul tinta si pentru a transmite mesajul cat mai clar si eficient cu putinta.

Pot sa imi aleg locatiile si orasele in care sa fie afisata reclama?

Va punem la dispozitie toate formatele de publicitate outdoor, local, regional, national. In functie de aria de diseminare a campaniei dumneavoastra, putem propune un mix de suporturi, in localitatile in care doriti sa faceti adevertising.

Ce se intampla dupa stabilirea coordonatelor campaniei?

Echipa noastra se va ocupa cu interes de campania dumneavoastra, de la supervizarea print-ului, decorarea suporturilor de reclama, intretinerea acestora, supervizarea atenta a campaniei, intervenirea punctuala in cazurile de defectiune sau deterioare a suporturilor.

Ce se intampla dupa finalizarea campaniei?

Odata ce o campanie este finalizata, noi ne ocupam de neutralizarea acesteia, serviciu inclus in contractul cu dumneavoastra.

Pe parcursul si la sfarsitul campaniei veti primi fotografii si rapoarte, menite sa va asigure ca ati ales cea mai buna modalitate de a transmite mesajul publicului tinta.