Prisme backlit Palas & Iulius Mall

INOVATIILE ABSOLUT MEDIA

Pentru ca stim importanta advertisingului outdoor si indoor, am creat, implementat si sustinut campanii menite sa promoveze serviciile agentiei noastre si campaniile de CSR pe care le initiem. Fiecare campanie este unica si comunica mesajele in mod relevant si puternic.

Pentru a maximiza impactul mesajului combinam creativitatea, designul si regulile de constructie ale outdoorului. Rezultatul este de natura sa inspire si sa ofere un model de la care se va pleca in construirea oricarei campanii sustinuta de canalele OOH: road, tranzit, aeroport, indoor, digital si proiecte speciale.

PRIMELE PRISME BACKLIT DIN ROMANIA

La inceputul lunii iunie, Absolut Media - OOH Agency lanseaza, in premiera pe piata outdoor din Romania, prima prisma de tip backlit in parcarea centrului comercial Iulius Mall Iasi.

 

In luna iulie, continuand demersurile de a inova formatele outdoor, Absolut Media - OOH Agency amplaseaza a doua prisma backlit din Iasi, in zona intrarii dinspre Hotel Moldova in ansamblul comercial Palas Iasi.

PRISMA BACKLIT iulius mall IASI

Prisma Iulius

Amplasarea acestui proiesct special este intr-o zona cu trafic auto si pietonal intens, depasind zilnic 40.000 de unitati de trafic, din diverse medii profesionale, de varsta si venituri.

prisma backlit palas iasi

Prisma Palas Mall

Formatul si conceptul este acelasi cu cel al prismei de la Iulius, singura diferenta constand in suprafata: 3 fete de expunere de 3x6 m. Si acest proiect special are parte de expunere generoasa, de peste 50.000 de unitati de trafic pe zi.