Prisme backlit Palas & Iulius Mall

Absolut media

ABSOLUT MEDIA – OOH Agency

Prin reteaua de spatii publicitare outdoor si indoor acoperim toata zona urbana.  Portofoliul regional si national asigura, pentru clientii nostri, o expunere solida pe toate mediile si formatele OOH. Produsul media Out Of Home (indoor si outdoor) livreaza cel mai mare ROI (return of investment) dintre toate mediile traditionale, fiind unul dintre cele mai puternice canale de publicitate.

Noi ne ocupam de tot ce inseamna planificarea, structurarea si implementarea campaniei: centralizarea locatiilor disponibile, selectia panourilor care corespund brief-ului discutat si agreat cu clientul, comenzi de productie si de decorare, monitorizare, intretinere si iluminare, neutralizare.

Parteneriatele cu agentiile nationale de outdoor ne permit sa oferim clientilor nostri accesul la tot ce inseamna locatii OOH.  Astfel putem centraliza, intr-o singura campanie, spatii publicitare de la mai multi furnizori. Planificarea campaniilor are mereu la baza studii privind audienta OOH si share-ul din cota de piata si este in concordanta cu mesajul pe care clientul vrea sa il comunice.

Publicitate outdoor

In outdoor lucrurile par simple: acoperire si frecventa. Dar cum faci asta, cind incepi campania, pentru ce perioada, cu ce mesaje, asta e testul suprem in OOH. Din fericire, de-a lungul timpului, ne-am achitat cu succes de toate provocarile.

Marius Smochina, Managing Partner Absolut Media