Prisme backlit Palas & Iulius Mall

PUNEM IASUL IN VALOARE

Absolut media - IRO

deschide ochii!

cancerul poate fi vindecat

Absolut Media – OOH Agency continua campania "Punem Iasul in valoare", lansata in decembrie 2014, cu Institutul Regional de Oncologie - IRO Iasi.

Headline-ul "Deschide ochii! Cancerul poate fi vindecat." este mesajul acestei campanii, derulata in Iasi incepand cu 10 februarie 2015, pe canale media online si offline: outdoor, indoor, digital, TV, radio. Scopul acestei campanii este informarea asupra beneficiilor oferite de Institutul Regional de Oncologie - IRO Iasi (investigatii gratuite, programe de screening in cazul cancerului de san, col uterin, colon si prostata) si asupra performantelor din cadrul acestei institutii de sanatate.

Daca nu il vezi nu inseamna ca nu exista

Campania de informare si promovare asupra programelor de screening ce se deruleaza in cadrul institutului va fi sustinuta, pe parcursul a cel putin 6 saptamani, de Absolut Media – OOH Agency, prin promovare in toate mediile de comunicare, online si offline.

Ce o sa vedeti la aceasta campanie va fi un mix de comunicare al carui scop final este o schimbare sociala pozitiva, in cazul de fata cresterea gradului de informare a populatiei pentru utilizarea serviciilor de screening ca metoda de depistare precoce a cancerului; de asemenea, constientizarea nevoii si beneficiilor date de programele de screening derulate la Institutul Regional de Oncologie pentru 4 tipuri de cancer: san, col uterin, colon si prostata. Iar aceste beneficii sunt prevenirea cancerului, depistarea cancerului in stadii precoce, reducerea incidentei formelor invazive ale cancerului, indrumarea pacientilor si nu numai catre servicii medicale de diagnostic si tratament.

Noi speram ca demersul nostru sa conduca spre succesul campaniei Punem Iasul in ValoareInstitutul Regional de Oncologie. In concluzie, mesajul pe care dorim sa-l transmitem este ca obiectivele unei companii - in orice domeniu ar activa ea - pot fi in deplina concordanta cu nevoile comunitatii in cadrul careia isi desfasoara activitatea.” - Daniel Talpa, Managing Partner Absolut Media – OOH Agency.

Publicul tinta al acestei campanii de informare este publicul din Iasi si nu numai, indiferent de gen, structura profesionala, varsta, ocupatie.

„Punem Iasul in valoare” este o actiune initiata si realizata integral de Absolut Media – OOH Agency, avand in componenta sa si parteneriate cu diverse institutii media.

“Punem Iasul in valoare” – campanie realizata si sustinuta de Absolut Media

Ideea de a face o campanie de responsabilitate sociala este mai veche in cadrul Absolut Media, fiind amanata doar pentru ca s-a considerat ca o astfel de actiune este apanajul companiilor mari. La sfarsitul anului 2014 a prins contur prima etapa a campaniei „Punem Iasul in valoare”, avand in prim plan sportivii de performanta Alexandra si Stefan (varsta: 10, respectiv 11 ani), care au urcat pe prima treapta a podiumului concursului German Open Championship din Stuttgart, cea mai importanta competitie de dans sportiv din lume.

Scopul acestei campanii este promovarea si recunoasterea, in plan local, a valorilor iesene, indiferent de domeniul in care performeaza.

„Punem Iasul in valoare” este o actiune initiata si realizata integral de Absolut Media – OOH Agency, avand in componenta sa si parteneriate cu diverse institutii media.

Despre Institutul Regional de Oncologie Iasi

IRO Iasi functioneaza incepand cu data de 25 martie 2012 si este cel mai nou spital din tara. Are 300 de paturi pentru spitalizare continua si 30 de paturi pentru spitalizare de zi, ce ofera populatiei din judetele Moldovei ingrijiri oncologice complexe.

Spitalul are o structura multidisciplinara ce asigura intraga gama de servicii din sfera oncologica, permitand o abordare diagnostica si terapeutica completa si complexa a pacientului oncologic. O astfel de abordare pluridisciplinara permite elaborarea de programe eficiente de diagnostic, dar si screening, pentru depistarea cancerului de san (in dotarea IRO exista unul din cele mai performanta mamografe digitale din tara cu capacitatea de biopsie stereotaxica). Institutul Regional de Oncologie este Unitate de managament pentru zona de Nord-Est in programul national de screening pentru depistarea precoce a cancerului de san, col uterin, colon si prostata.

De la 1 aprilie 2013, in cadrul IRO Iasi functioneaza Centrul pentru evidenta donatorilor voluntari de celule stem hematopoetice.

PENTRU PACIENTI - CONTACT IRO IASI

Date de contact pentru pacienti:

Participarea la programul de screening se face doar pe baza unei programari la

Adresa: str. General Henry Mathias Berthelot nr. 2-4 Iasi