Prisme backlit Palas & Iulius Mall

Directional

Au ca scop directionarea publicului catre advertiser. Sunt folosite cu precadere de centre comerciale, hoteluri, pensiuni, restaurante, zone de agrement, furnizori de servicii de sanatate, aeroporturi.

Tipuri de directionale

  1. Directionale din poliplan - steaguri

Dimensiunile acestui suport publicitar: Dimensiunea bazei poate fi de 0.7 – 0.8m si inaltimea de 1.5 – 2.2m. Cea mai folosita dimensiune este 0.8 x 2.0 m. Localizare: De-a lungul strazilor si bulevardelor, in orase in zone de trafic mare. Material poster: PVC. Recomandari: Ideale pentru reclame de tip informative si directionare. Pentru o rata de success mare se recomanda montarea in serii consecutive de cate 4 - 5 steaguri.

  1. Directionale pe suport tabla

Dimensiunile acestui suport publicitar: Dimensiunea bazei poate fi de 0.7 – 0.8m si inaltimea de 1.0 – 1.2m. Cea mai folosita dimensiune este 0.8m x 1.2 m. Localizare: In intersectii sau pe orice artera. Material poster: Autocolant pe suport din tabla. Recomandari: Au rol de directionare sau semnalizare.

  1. Casete directionale iluminate sau neiluminate

Dimensiunile acestui suport publicitar: Dimensiunea bazei poate fi de 0.7 – 0.8m si inaltimea de 1.0 – 1.2m. Cea mai folosita dimensiune este 0.8 x 1.2m. Localizare: In intersectii sau pe orice artera. Material poster: Autocolant. Recomandari: Au rol de directionare sau semnalizare. Datorita iluminarii sunt vizibile atat ziua cat si noaptea.

  1. Semne directionale

Dimensiunile acestui suport publicitar: Dimensiunea bazei poate fi de 0.5 – 1.0m si inaltimea de 0.5 – 1.0m. Localizare: Singurele semne atipice agreate pentru a fi montate pe stalpi sunt crucile de farmacii. Material poster: Autocolant sau diverse material specifice. Recomandari: Au rol de semnalizare.