Prisme backlit Palas & Iulius Mall

Noul brand Telekom, care reuneste, incepand cu septembrie 2014, doua forte in telecomunicatii: Romtelecom si Cosmote, a captat atentia consumatorului in outdoor cu formate mari si dispuneri ultracentrale.

Absolut Media a furnizat, pentru Telekom, intr-o campanie permanenta, doua locatii cu impact: rooftop-ul din Podu Ros si proiectul special din Bulevardul Independentei.

ROOFTOP: 108 metri patrati

Cu o inaltime de 3 metri si o latime de 36 de metri, rooftopul magenta atrage atentia cu cei 108 metri patrati de awarness. Aceasta locatie ultracentrala cu 3 fete de expunere are vizibilitate din strada Palat spre Podu Ros si din Nicolina spre Centru. Cresterea impactului este asigurata de amplasarea in imediata apropierea a doua semafoare, astfel ca timpul de expunere este vizibil prelungit.

MESH: 384 metri patrati

Singura locatie de mesh de pe Bulevardul Independentei a fost pusa la dispozitie clientului pentru realizarea unui proiect special.

Cea mai aglomerata trecere de pietoni din Iasi (zona  colecteaza traficul pietonal dinspre Piata Unirii si Bulevardul Stefan cel Mare, cu directia Copou sau Spital Spiridon si cea mai aglomerata statie de transport in comun din oras) ofera acestui format o expunere de neegalat.
Vecinatati: Piata Independentei, Spitalul Sfantul Spiridon, Universitatea de Medicina si  Farmacie, Piata Unirii, Fundatie.