Prisme backlit Palas & Iulius Mall

MagentaONE este noul concept comercial pentru pachetele integrate fix-mobil adresate atat clientilor persoane fizice, cat si clientilor companii. MagentaONE reprezinta de fapt un concept de unificare si simplificare: factura pentru toate serviciile Telekom, punct de contact unic si magazine ( One Stop Shop ) in care gasesti serviciile complete ale companiei.

Prezenta noului pachet se face simtita si la Iasi, prin reteaua de panouri cu care deja ne-am obisnuit, dar si printr-un proiect special, in cadrul ansamblului Comercial Palas.

In  zona de retail, Telekom a ales Iasul si Brasovul pentru a expune, pentru o luna si jumatate, cifra 1 ultradimensionata, simbolul MagentaONE. "Colosul" magenta respecta standardele de calitate ale unui proiect special destinat traficului pietonal: finisaje, materiale, dimensiuni (4x4 metri) si iluminare.

Absolut Media - OOH Agency a identificat potentialul acestei forme de comunicare si a implementat MagentaONE in cea mai importanta si populata zona de trafic pedestru din Iasi.