Prisme backlit Palas & Iulius Mall

Absolut Media – OOH Agency continua campania "Punem Iasul in valoare", lansata in decembrie 2014, cu Institutul Regional de Oncologie - IRO Iasi.

Campania sustinuta pe outdoor a fost ampla si a beneficiat de locatii cu expunere mare: ecrane LED digitale, citylight-uri, backlit-uri, billboard-uri, formate atipice (prisma) in zone aglomerate din Iasi: Palat, Podu Ros, Nicolina, Tatarasi, Alexandru, Tudor Vladimirescu, Gara. Ca urmare a acestei frecvente in afisare, in prima saptamana a campaniei numarul de programari pentru aceste programe gratuite a crescut de aproximativ 11 ori.

Headline-ul "Deschide ochii! Cancerul poate fi vindecat." este mesajul acestei campanii, derulata in Iasi incepand cu 10 februarie 2015, pe canale media online si offline: outdoor, indoor, digital, TV, radio. Scopul acestei campanii este informarea asupra beneficiilor oferite de Institutul Regional de Oncologie - IRO Iasi (investigatii gratuite, programe de screening in cazul cancerului de san, col uterin, colon si prostata) si asupra performantelor din cadrul acestei institutii de sanatate.

Informatii suplimentare despre Campania Punem Iasul in valoare sunt disponibile pe pagina campaniei.